Shopping Cart

No products in the cart.

BİLEKLİK KULLANIM KILAVUZU

Bu yazıyı hazırlamamak için 4 senedir direniyorum. Videoların izlenmesi için, bilginin ses ile bedendeki suya temas etmesi için yazılı hale getirmedim. Ama pes ettim.

Baktım ki herkesin daha önemli işi var şifadan başka. O yüzden izlemek, öğrenmek yerine, direkt bana soruyor. Ben de artık bu sürece kırılmaya ve sinirlenmeye başladığımı hissettiğim için “günah benden gitti, buyrun kolayı alın” serzenişi ile yazıyı hazırlamaya karar verdim. O kadar kırgındım ki -ALLAH’IN İLK EMRİ OKU AYETİDİR VE BUNA İTAAT ETMEYEN İNSANA KIRILIYORUM YAPACAK BİR ŞEY YOK- ben hazırlamak istemedim.

Aramızdan bir kardeşimiz canım sevgilim, kızkardeşim, yol arkadaşım Deniz Ersan dinlediği, izlediği her bilgiyi kağıda döktü ben de eklemelerde bulundum. Kendisine başta sizin adınıza sonra da kendim adına çok teşekkür ediyorum.

BUYRUN;

  1. EYVAH!!! Bilekliğim koptu ben ne yapacağım? (ÖNCE KRİZ GEÇİRME RİCA EDİCEM)

CEVAP : * Taşında kırılan, çatlayan veya kaybolan yoksa, bilekliğin eline geldiğinde çektiğin fotoğrafa göre aynı şekil ve sırada dizebilirsin. (AYNI ŞEKİL VE SIRADA)

Elindeki bileklik formülden oluşuyor. 1 eksik taş dahi formülü sıfırlar.

BİLEKLİĞİNİZ ELİNİZE ULAŞTIĞINDA FOTOĞRAFINI ÇEKMEYİ UNUTMAYIN !!!

*Bilekliğinde eksik, kırılan veya çatlayan taşın varsa sorgusuz sualsiz hepsini, tamamını, komplesini GÖMECEKSİN!!! (net) 

Kıyamadım gömmeye cümlesini kabul etmiyorum. Gömülecek. Enerjiye bilincini karıştırma.

2. Taşların isimlerini bilmiyorum nasıl neye göre temizleyeceğim ?

CEVAP : Taşlarınızı haftada bir 1 gece boyunca toprakta bekletmeniz yeterli. Benim taşlarımın başka bir şeye ihtiyacı yok. Kimyasallardan uzak tutmanız önemli. (Sabun, şampuan, dezenfektan vs)

Deneysel fikirlere kaymayın 🙂 Bir kardeşim bana şöyle bile demişti;

Safir, bir yerde duydum, taş şifacısından, taşları buzdolabına koymalıymışız. Öyle mi?

Hayır kardeşlerim 🙂

Toprak

3. Bahçem yok nerede topraklayacağım?

CEVAP : Bir saksıda veya kabın içine koyduğunuz bir toprakta pekala topraklayabilirsiniz.

4. Bilekliğimi başka bileklikler ile taksam olur mu?

CEVAP : Takabilirsin. Altın, gümüş, plastik, bakır, ne bileyim ben tahta her şeyle takabilirsin. Formülün kendi zırhı var 😉

5.Başkası adına bileklik isteyebilir miyim ? Hangi bileklikleri talep edebilirim?

CEVAP : 12 yaş altı kendi çocuklarınız için sorgusuz sualsiz evet isteyebilirsiniz. 12 yaş üstü çocuk ve yakınlarınız için onların izni ve haberi dahilinde yine isteyebilirsiniz. Kurallar dahilinde her bilekliği talep edebilirsiniz.

Koruma bilekliği benim hassas noktamdır. Birinin haberi olmadan o kişiye koruma bilekliği isteyebilirsin.

6. İlk olarak hangi bilekliği almalıyım ?

CEVAP : Çok çok acil sağlıkla ilgili bir durum yok ise ilk alacağınız bileklik KORUMA bilekliği olmalıdır.

7. Bileklik talep ettim şifam hemen başlıyor mu?

CEVAP : Talep edip benim onay verdiğim kardeşlerimin şifa süreci hemen başlıyor. Lütfen taşı putlaştırmayın. İlm-i Sabâ enerjisine uyumlanıyorsunuz. Bu konular ile ilgili özel videolar aileme katılan kardeşlerimi topladığım instagram hesabında var. Bu soru ve cevap kısmı buzdağının görünen yüzü

8. Duşta, denizde, havuzda bilekliğimi takabilir miyim?

CEVAP : Hayır takamazsın. Kimyasallardan ve tuzlu sudan uzak tutuyoruz. Bazı taşların sertlik dereceleri suyla temas içim uygun değildir ayrıca.

9. Bilekliğimi başkası taktı veya dokundu ne yapacağım ? 

CEVAP : Bileklik, sarkaç, tesbih kişiye özeldir sizden başka birisinin dokunması takması uygun değildir. 12 saat toprakta bekletip, sonrasında da daha özenli davranabilirsiniz. 12 yaşından küçük çocuklarınızın ve evcil hayvanlarınızın taşlarınız ile temasında sorun sıkıntı yok. 

10. Sürekli takmak zorunda mıyım ? Takmadığım zamanda nasıl saklarım ?

CEVAP : Sürekli takmak zorunda değilsiniz fakat taşlarımı bir köşeye atıp bırakamazsınız. Şifanıza gerekli özeni gösterin lütfen. Takmadığınız zaman dilimlerinde kesesinde veya kutusunda saklayabilirsiniz

11. Taşlarımın rengi ve şekli neden değişir?

CEVAP : Taşlar mineral yuvasıdır. Şifa sürecinde bedeninizdeki mineraller ile alış veriş haline girer. Taşın size geliş amacı enerji beraberinde kendi bünyesinde barındırdığı mineraller ile de bedeninizi desteklemek içindir. Dolayısı ile mineraller emildikçe taşın yapısı değişir.

Bazı taşlar ise yapısı ve özelliği gereği boyar. ( Mesala Mercan, lapis lazuli, lal vb ). Kusar. Hala canlı olan bu taşların damarları aktiftir. Gayet normal bir durumdur şifanın tadını çıkarın. (Hemen nefs ve bilincinizi sokmayın devreye. Meslela;

ayyy sahtemiiii

ayyyy güzel gözükmemeye başladı gibi.

Şunu unutmayın; kendi adıma konuşuyorum; benim olayım enerji. Taşın kalitesi tamamen işime, size ve kendime olan saygımla ve verdiğim sözle alakalı. Yerdeki çakıl taşını da dönüştürmek de şifadır. Aklınızı bulandırmayın.

12. Aynı bileklikten talep edebilir miyim ? Kopan bilekliğimin yerine yenisini almalı mıyım?

CEVAP : Edersin ama NEDEN? Eğer bilekliğinizdeki taşlar kırılmadıysa, çatlamadıysa bilekliğiniz kaybolmadıysa aynı bileklikten tekrar talep etmeniz manasız olur. (Bazı istisnalar olabiliyor. Karşılıklı istişare sonrası karar veriyoruz) FAKAT bilekliğiniz kaybolduysa taşlarınız kırıldıysa, çatladıysa ve siz bilekliğinizi gömmek durumunda kaldıysanız aynı bileklikten şifanızın yarım kalmaması için hemen talep edebilirsiniz. Şöyle düşünün. Şifa bir yol. Sen değiştikçe yolun da şekil alır. Bileklik dağıldıysa herhangi bir beşer sebep ile dahi olsa bunun anlamı şudur; dönüşüyorsun, dönüşüyorum… Gücüm yetmiyor ben ayrılıyorum.

13. Bilekliğimin ucundaki Safir Saba logosu düştü bir şey olur mu?

CEVAP : No.

Taşlarınızda kırılma, çatlama kaybolma yoksa bilekliğinize hiç bir şey olmaz. Metal olan Safir Saba yazısı benim imzam. Zilli tarafım 🙂 Düşerse şifa sürecinizi etkilemez. Düşürmeyin ama. Para veriyoruz herhalde ^_^

14. Çocuğum, eşim, annem vs  bilekliği takmak istemiyor ne yapacağım?

CEVAP : Öncelikle taşı putlaştırmayın. Taşın ilk bir ay tene değmesi aslında önemli ama zorunlu değil. Gerekli bakımlarını (topraklama gibi ) siz yaptığınız yaptırdığınız sürece kesesinin içinde yastığının altında da durabilir. İlla üstünde taşımasına gerek yok.

15. Bilekliğim , sarkacım, tesbihim nerede kaldı ?

Ne sen sordun ne de ben duydum.

CEVAP : Talep ettiğiniz şifa aracılarınız fabrikasyon üretim değildir. Hepsi tek tek, emek emek, ilmek ilmek bizzat benim tarafımdan hazırlanmaktadır. Nasıl bir yemeğin pişme süresi varsa sizler için özel hazırlanan her taşında bir pişme, olgunlaşma, enerjiniz ile uyumlanma süreci vardır. Sizler bu süreci bilerek ve zaten en başından bunu anlayıp kabul ederek, şifa sürecinizin ilk adımı olan “sabrı” deneyimlemeye başlıyorsunuz. Lütfen sürekli bunu sorup şifa sürecinizi sekteye uğratmayın. Ama illa bir tarih aralığı duymak istiyorsanız; 60 iş günü.

16. Bilekliğim bol veya dar geldi ne yapacağım?

CEVAP : Öncelikle Bilekliğin sana ilk geldiğinde taşlarının hepsi görünecek şekilde fotoğrafını  çekmiş olman gerekiyor. Dar geliyor ise bize mesaj atıyorsun. Bol geliyor ise en az 1 hafta kullanacaksın sonra bana mesaj atacaksın ve ben sana çıkarabileceğin taşları söyleyeceğim.

17. Sarkacım kırıldı ne yapacağım?

CEVAP: SARKAÇ, BİLEKLİK, TESBİH ayırt etmeksizin, kırılan çatlayan bütün taşlar gömülecek !!!  (net) 

18. Sarkacımı başkalarının sorularını yanıtlamak için veya şifa vermek için kullanabilir miyim ? 

CEVAP: HAYIR. Taşlarınız size özel, ruhunuza özel hazırlanmıştır, kendi şifa yolculuğunuzun aracılarını başkaları için kullanamazsınız. Nasıl ki bilekliklerinizi başkası kullanamıyor, sarkacınızı da başkası kullanamaz ve sizde başkası adına kullanmamalısınız. Özellikle benden aldığınız sarkaçlarınız çok özeldir, dikkatli ve özenli kullanmalısınız. Sarkaçlar gayb dan haber alma araçları değildir bu bilinç ile kullanınız sarkaçlarınızı.  Mutlaka SARKAÇ videolarımı izleyiniz önemlidir. !!! (Kapalı grupta var ve video eklemeye devam edeceğim.)

19. Bilekliğimi başka birine hediye edebilir miyim ? 

CEVAP: Hayır edemezsiniz. Hediyelik bir dolu takı tasarım yapan yer var. Ben size takı tasarlamıyorum lütfen emeğime ve şifanıza saygı gösterin. 

20. Bilekliğimin ucundaki kuvars piramidim ve/veya ucunda sallanan taşım (topaz, ametist, sitrin, lemurian vs vs) düştü veya koptu bilekliğimi gömecek miyim ? 

CEVAP : Hayır. Ucunda sallanan taşınızın kopması düşmesi durumlarında bilekliğinizi gömmenize gerek yok. Kopan, düşen parçayı da taşta hasar (kırılma-çatlama) yok ise yatağınızın altında saklayabilirsiniz. Bilekliğinizi takmaya devam edebilirsiniz. ( Bu söylediğim sadece ucunda sallanan taş durumu için geçerli ) !!!! Bilekliğinizin veya taşlarınızın gömüleceği durumları önceki sorularda detaylı cevapladım. 

21. Bileklik takmamıza rağmen dileğim olmuyorsa ne yapmalıyız ?

CEVAP : Benden aldığınız bileklikler şifa aracısıdır, dilek gerçekleştirme aracısı değil. Şöyle bileceksiniz ve diyeceksiniz ki tekamüle teslimiyet budur ; “Allah’ım benim dileğim değil senin benim için dilediğini bildim kabul ettim.” İşte bu yoldaki blokajları kaldırır benim taşlarım.

22. Çift bileklikleri nasıl istenir? Çift bilekliklerini aldıktan sonra ayrıldık iki tarafın bileklikleri ne yapması lazım?

CEVAP : Çift bileklikleri iki tarafında bilgisi ve onayı dahilinde istenir. Mesela aşk bilekliği aldınız ama sonra ayrıldınız, bilekliklerinizi takmaya devam edebilirsiniz. Çünkü ben mevcut bedene göre değil, aşk için kodlamışımdır o bilekliği. 

23. Bilekliğimi amacına göre sağ veya sol koluma mı takmalıyım? (örn: koruma sağ, aşk sol). Bileklikleri aynı kola mı takmalıyım ? Bütün bilekliklerimi aynı anda takabilir miyim ?

CEVAP: Bilekliklerinizi rahat ettiğiniz istediğiniz kolunuza takabilirsiniz. Birden fazla bilekliğiniz varsa hepsini ve/veya  tek tek aynı anda veya ayrı zamanlarda  istediğiniz kolunuza istediğiniz sayıda takabilirsiniz. Buradaki durum bilekliğinizin hangi kolunuzda olduğu değil nabzınız . Ayrıca hangi kolda olması gerektiğine siz değil taş karar veriyor. Kafanızı yormayın 😉

24. Bilekliğimdeki taşların isimlerini öğrenebilir miyim ?

CEVAP : HAYIR. Ben taşları zaten size anlatıyorum, öğretiyorum ve en ham halleri ile gösteriyorum, madenlerine kadar. Tek tek bilekliklerinizdeki taşları anlatmam mümkün değil. Bunun cevabını benden öğrenemezsin ama kendin araştırıp öğrenebilirsin.  Fakat şunu unutmayınız ben bir SİMYACIYIM.  Sizin bilekliğinizde ametist diye sevip okşadığınız taşı, ben çoktan başka bir şeye dönüştürüp size yollamışımdır. O yüzden taşın ne olduğundan çok şifasına odaklanmanız daha doğru olacaktır. Taş isimlerine odaklanmanız şifayı bilinç ile kısıtlar sevgililerim.

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

17 Comments

  1. Çok aydınlatıcı bir yazı olmuş. Emeğinize sağlık. Akılda hiç acaba diye bekleyen soru kalmıyor. Teşekkürler

  2. Can Safirim senden òğrendiklerimi ve bildiklerimi okudum,zaten hayat ve kitaplar bildiklerini hatırlatmak için yok mu? seviyorum seniiiiiiiiii

  3. Yaklaşık bir ay kadar önce sizinle bir arkadaşım vasıtası ile tanıştım ve profilinizden çıkamıyorum :)) burada da çok açıklayıcı anlatmışsınız aslında bütün olayı kılavuz niteliğinde olmuş. Emeğinize sağlık

  4. Videolardan canlı yayınlardan edindiğim tüm bilgileri burada yeniden OKU’dum.
    Okunsun okunmalı. Şahane bilgiler safir’im. Bolluk bereket para bilekligimle aşk yaşıyorum , konuşuyorum onunla. Aktif olarak çalışıyor bilekligim. Para endişem yok , para enerjisine uyumluyum içim ferah gelecek endişem yok bilekligim var. Sevgilerimle ❤️💙

  5. Her videonuz, her türlü bilgi aktarımınız gibi … Emeğinize, sabrınıza, zihninize ve kalbinize sağlık.
    Sonsuz şükranlar..
    Nihan Yüceil @yuciko_nihoni

  6. Safirim muhteşem olmuş, ama videoları izlemeye devam , şifa orda başlıyor. Emeklerine, ellerine sağlık iyi ki bizimlesin 🧿❤️🧿

  7. Bilekliklerini henüz bekleyen biri olarak kapalı gruptaki ve youtube daki videoların istisnasız tamamını izledim. Ve şu anlatmaya çalıştığın enerjiyle bütünleşme hissiyatı geldi, o geldikçe coskuyla izlemeye devam ettim. Son videoyu da izleyip, bittiğinde üzüldüm. İzlemeyen arkadaşlar bir izleseler arka arkaya 3 5 tane, anlayacaklar ve bu his ile birakamayacaklar zaten. Eline, emeğine sağlık kardeşimizin, çok güzel toparlamış, yazmış. Daha da bu soruları soran olmaz herhalde. (Videoları arka arkaya izlerken ööğg geldi. Safirim senden fazla isyan ettim vallaha)

  8. Belki 25.soru olabilir? Ictigimiz suya her taşı atabilir miyiz? Bir kaç gün önce profilin de paylaştı ama sonradan okuyacak arkadaşlar için yazayim. Cavap: Hayır, her taşın suyu içilmiyor.

    Bu kılavuz, “Dilimde tüy bitti!” nin yaziya dökülmüş halidir. Ah bu Can Safir daha ne yapsın bizlere. Eline, emeğine, yüreğine sağlık.💐 Tesekkur ederiz.💜💜

  9. Canım Safir’im, yine üşenmemiş tek tek yazılı olarak anlatmışsın. Harika bir kadınsın. 😍Emeğine, ilmine sağlık 🙏Seni çok seviyorum ❤️🥰

  10. Merhabalar ben daha kardeşlik aile grubuna dahil olmadım ancak videolar ve paylaşılan yazılar o kadar içten ve samimi olduğu için beni derinden etkiledi. Kimsenin kafası karışmasın diye düzgüncene yazılmış anlatılmış bence bunları yapmak gerçekten çok önemli. Ve ilginç bir şekilde videoları izlerken sanki beni karşılıksız çok sevecek gönülden bağı olacak bir abla bir teyze bir anne bir arkadaş bir dost hissettim niye bilmiyorum kaç kilometre öteden başka bir kıtadan arkadaşım bu videoları izlememi söyledi videoları izlediğimde tuhaf bir vücudumda enerji oldu kafamda şimşekler Çaktı şu an bu yazıyı okuyorum ve daha fazla düşünüyorum ve daha fazla öğrenmek istiyorum. Ve böyle her öğrendiğim kelime de cümlede daha çok şaşırıyorum ve daha çok merak ediyorum belki çok farklı bir cümle gelecek ama şu an Sabayı görmek istiyorum. Kardeşim bana sarılır mısın benimle biraz daha konuşup bana yardım eder misin bu dünya için güzel şeyler yapalım mı demek istiyorum. Allah senin gönlüne güzellikler mutluluklar Neşeler katsın.

  11. Merhaba,
    Benim hikayemde şöyle;
    Doğumgünü hediyesi olarak sana bir bileklik alacağım, hazırlanma süreci biraz uzun sürüyor, bitince teslim edeceğim dedi yakın dostlarımdan Gülhan. Ben bileklik takmayı sevmiyorum keşke almasaydın dedim. Şifalı bir bileklik bu diyerek beni ikna etti. Safir Sabayı anlamam, içime sindirmem gerekiyordu. Bilekliği kısa bir süre takamadım ve sonunda hazır hissedip geçirdim bileğime..Koruma bilekliği idi .Hayatımda önce herşey tepetaklak oldu ve acı çektim.Sonrada korunmam gereken herşeyden korunduğumu farkettim.İyiki böyle olmuş.
    Teşekkürederim dostuma.Ve tabiki Safir Saba’ya💐
    Şimdi ürtiker ve para bilekliğimde var.
    Bence bilekliğinizi takıp bu aileye dahil olmalısınız.

  12. Seni tek geçerim bu âlemde ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    İlmi saba ile tüm yollarım niyetlerim gerçek oluyor taşlarım sarkaçım sanki yıllardır bir ölü gibi yaşamışım takiii seni bulup yoluna yoldaş olana kadar seni çok seviyorum Safir’im ♥️♥️♥️♥️♥️

  13. 24.maddede imza atılmış 🥰 Ben simyacıyım😍 ametist diye sevdiğiniz bir taş belki de pembe kuvars olmuştur

Leave a Reply